Radex Pharma Divízió

Olyan kreatív boutique-ügynökség vagyunk, amely alkalmazkodik a gyorsan változó világhoz. Már 15 éve vagyunk jelen a gyógyszeripari marketing piacon is, és partnereink igényeire válaszolva testreszabott kommunikációs megoldásokat alkotunk számukra.

Branding & Advertising

Termékarculatok, márkaépítési és értékesítési koncepciók, amelyek segítik az orvoslátogatók napi munkáját, és úgy közvetítik a márka értékeit, hogy az a leghatékonyabb módon épül be az orvosok fejébe.

Social & Digital

Elsőként helyeztük a fókuszt a közösségi médiára így szaktudásunkkal és tapasztalatunkkal hozzájárulunk a sikeres közösségi jelenléthez és a Social Performance maximalizálásához valamennyi közösségi platformon és weboldalon.

Design & Prepress

Legyen az új logó, csomagolás, sales folder, dózis kártya, roll-up, vagy teljes kampány, a professzionális grafikai tervezés és a nyomdai előkészítés a teljes körű szolgáltatás nélkülözhetetlen részei.

Event & Door opener

Standok tervezése és arculati megjelenés a rendezvényeken. Inszentív ajándékok és BTL aktivitás, amely segíti az orvosokkal való kommunikációt és kapcsolattartást.

Értünk a gyógyszeripar nyelvén

Sok éve tevékenykedünk a gyógyszeripari marketing területén, s ez idö alatt megtanultunk mind a szakma, mind a laikusok nyelvén kommunikálni. Munkánkat állandó szakértö konzultációs csapat és alvállalkozói hálózat segíti.

Originális kommunikáció

Generikumok helyett eredeti, komplex és integrált marketingkommunikációs megoldásokat nyújtunk a reklámtevékenység valamennyi területén.

Originális kommunikáció

Vizuális megoldások

atípusos megjelenések

gyártás

Széles hatásspektrum

Full service szolgáltatás offline és online felületeken. Hirdetési arculatokkal, DM akciókkal, dóziskártyákkal, oktató plakátokkal, standok és kiállítási aktivitások tervezésével kiváló door-openereket szállítunk a sales csapatoknak.

Branding & Advertising

Termékarculat, vizuális kulcs, cég és terméklogó, hirdetések, szlogen, főcím, kommunikációs stratégia.

Social & Digital

Facebook oldalak kezelése, tartalomgyártás, aktivitások generálása, hirdetések, állandó jelleggel vagy kampányszerűen. Elemzés, stratégiai tanácsadás, design. Facebooktól Instagramig.

Design & Prepress

Sales folderek, grafikonok vizualizálása, dózis kártya. paravánok, roll-up, pultok, magazinok, sajtóhirdetések, plakátok, nyomdai előkészítés, fotómontázs, weboldalak, közösségi média megjelenés.

Event & Door Opener

Standok tervezése, pólók, egyenruha, stand aktivitás, ajándékok. Egyedi DM küldemények, interaktív játékok, aktivizáló print és online megoldások.

Klinikai tesztek

Hatékonyságunkat az alábbi ügyfelek klinikai tesztjei igazolják

Kávékapszula

gyógyszeripari cég

gyógyszeripari projekt

archivált dvd

Miért érdemes velünk dolgozni?


• Beszélünk az Önök nyelvén
• Integrált kommunikációs megoldásokban gondolkozunk
• Termékarculattól stand-aktivitásig, full service-t nyújtunk
• Márkákat építünk
• Többéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
• Tehermentesítjük a termékmenedzsereket

Kiváló compliance

A referencia-listánkon 36 gyógyszeripari cég található.
Abott
Astra Zeneca
Aventis
Bayer
Egis
GSK
Lilly
Merck
Pfizer
Sager Pharma
Rhone Poulence
Richter Gedeon